Dimecres, 09 Maig 2018 18:42

Mollerussa recupera la 'Mon Amour’ com un macrofestival amb Marky Ramone i Macaco com a caps de cartell

Valorar aquest article
(0 vots)
És una iniciativa de Fira de Mollerussa. És una iniciativa de Fira de Mollerussa. Fira de Mollerussa

'Mon Amour Mollerussa Summer Festival' és el nou certamen musical de gran format que s'ha programat a la capital del Pla d'Urgell per als propers 22 i 23 de juny i que comptarà amb caps de cartell com Marky Ramone, Macaco, Els Amics de les Arts, Amparaonoia, Boikot i Brams, entre d’altres grups com Koers, Xeic!, La Cosa Nostra i Allioli fins a completar un cartell format per un total de 16 bandes de diferents estils musicals. 

El festival està organitzat per Fira de Mollerussa i neix per omplir un "buit en l'oferta del lleure, la cultura i l’oci"' que actualment la ciutat està mancada, segons l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona. 

Els promotors recuperen la idea de la 'Mona Mour' que es va fer al Parc de la Serra amb acampada i música fins a l'any 2010 però ara amb un projecte i un cartell de ''primeríssima línia'' que preveu reunir entre 4.000 i 5.000 persones entre els dos dies al recinte del festival. La data s'ha escollit per tal que sigui el festival que enceti la temporada d'esdeveniments de format similar arreu del país, en un moment que coincideix amb el final de l'època d’exàmens.

El ‘Mon Amour Mollerussa Summer Festival’, que compta amb un pressupost de 160.000 euros, tindrà lloc al Parc de la Serra entre les 6 de la tarda i les 6 del matí dels dies 22 i 23 de juny. S’habilitaran dos escenaris, zona d’acampanya i zona de serveis. 

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web www.monamour.cat i costen 23 euros per dia. També hi ha un abonament per als dos dies de 40 euros o 35 euros per a les primeres 2.000 persones que presentin un retallable que trobaran en els programes de la Festa Major de maig de Mollerussa. 

Llegit 169 vegades Darrera modificació el Dijous, 10 Maig 2018 15:22

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar