Dimarts, 15 Maig 2018 14:10

Mollerussa iniciarà la setmana que ve les obres del centre a les places de Manuel Bertrand i de l'Ajuntament

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge virtual de la futura plaça de Manuel Bertrand. Imatge virtual de la futura plaça de Manuel Bertrand. Ajuntament de Mollerussa

L'Ajuntament de Mollerussa iniciarà el proper dilluns 21 de maig les obres de millora del nucli central de la ciutat per les places de Manuel Bertrand i de l'Ajuntament simultàniament, donat que els treballs es van adjudicar en dos paquets a dues empreses diferents: la Constructora de Calaf SAU i Serboniu SL. Les obres tenen un termini d'execució de 5 mesos, de fet, està previst que a finals d'octubre totes les obres del centre emmarcades en el Pla de Barris estiguin enllestides i certificades.

L'inici de les obres obligarà a tallar el trànsit rodat a la plaça de Manuel Bertrand a partir del mateix dilluns 21 de maig, dia a partir del qual també es prohibirà l'estacionament a la baixada de l'Ajuntament tot i que de moment no afectarà el trànsit rodat, el qual podrà seguir sortint fins al carrer de Ferrer i Busquets. Pel que fa a les voreres de la plaça de Manuel Bertrand, de moment es deixaran sense afectació per afavorir el pas dels vianants.

L'execució de les obres del centre obligarà a traslladar el mercat setmanal a ambdues bandes de l'avinguda del Canal, des de la cruïlla amb el carrer de Domènnec Cardenal (rotonda del tractor) fins a la del carrer de Belianes, mesura que serà efectiva a partir del dimecres 23 de maig. Coincidint amb aquest trasllat provisional de part del mercat setmanal, l'Ajuntament obrirà un nou aparcament públic en un solar, d'uns 1.000 metres quadats, del carrer Migdia cantonada amb l'avinguda del Canal, que complementarà les places d'aparcament disponibles properes al centre i facilitarà les tasques de càrrega i descàrrega als paradistes els dies de mercat. 

D'altra banda, la primera setmana de juny està previst començar a actuar a la plaça del Pla d'Urgell amb l'eliminació de les places d'aparcament, tot i que no serà fins a principis de juliol quan el trànsit rodat quedarà afectat en aquesta zona. Així mateix, la primera quinzena de juny començaran les obres als dos carrers interiors de la Vilaclosa, que seran els primers en ser pavimentats.

Les obres a la plaça Major, per la seva part, no està previst que comencin fins a la segona quinzena de juliol mentre que la setmana del 21 de maig també començaran les obres del carrer de l'Acadèmia, que tenen un termini d'execució de 3,5 mesos. 

 

Llegit 53 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar