Divendres, 18 Maig 2018 08:49

Tret de sortida a la Festa Major de Mollerussa amb llonganissada i espectacle de foc

Valorar aquest article
(0 vots)
Ple a la llonganissada de dijous. Ple a la llonganissada de dijous. Ajuntament de Mollerussa

La llonganissada, organitzada pel Jovent de Mollerussa, i l’espectacle de foc a càrrec del Diables de Mollerussa, van donar el tret de sortida a la Festa Major de Mollerussa, que fins al diumenge dia 20 oferirà una cinquantena d’activitats pensades per a tots els públics. El toc musical de l’inici de la festa va anar a càrrec de l’Orquestra Tropical, amb un concert de versions que, al igual que la llonganissada, es va fer a la plaça de Manuel Bertrand.

Els concerts de nit seguiran divendres al Pavelló Pla d’Urgell amb la Festa Hands Up!, que comptarà amb l’actuació dels DJ’s Moncho, Luka Caro, Louis Fox i Kate Ear, i dissabte amb Doctor Prats com a cap de cartell, acompanyat per l’orquestra de versions Jukebox i Kapritxo, grup finalista del concurs de música organitzat pel Jovent de Mollerussa.

 

Mesures de seguretat als concerts de nit

Des de l’Ajuntament es recorda que, per garantir la seguretat i en compliment del decret 112/2010 que desplega el Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives i tal i com ja es va fer l’any passat durant els concerts de nit de la Festa Major, els menors de 16 anys han d’accedir al pavelló acompanyats d’un adult i disposar d’una autorització signada pel pare, mare o tutor legal. El document es pot descarregar al web municipal o també omplir-lo a la porta d’entrada dels mateixos concerts on serà facilitat pel personal de control d’accés al recinte.

Els jocs aquàtics de divendres a la tarda a les piscines, la 13a Trobada Gegantera i Grallera, organitzada pel Casal Popular L’Arreu, i la Diada Castellera de diumenge seran altres dels esdeveniments populars més concorreguts així com el 24è Mercat de Festa Major, dissabte al matí a la plaça de Manuel Bertrand, o  la IV Jove Fest, dissabte a la tarda al pati de l’Escola Municipal de Música.

Totes les activitats són gratuïtes excepte les que es duen a terme al Teatre L’Amistat i que són l’espectacle Bona gent, de Teatre de Guerrilla amb Quim Masferrer al capdavant, i el concert de jazz d’Andrea Motis i Joan Chamorro Group. Les entrades per ambdues activitats es poden comprar per Ticketmaster o també a taquilla aquest divendres de 6 a 8 de la tarda i dues hores abans de la representació del mateix diumenge.

 

Podeu consultar el programa sencer d’activitat en aquest enllaç   https://www.mollerussa.cat/agenda/festa-major/

Llegit 72 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar