Dilluns, 11 Juny 2018 10:44

Les piscines municipals d'estiu de Mollerussa obriran el divendres 15 de juny

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge d'arxiu de les piscines. Imatge d'arxiu de les piscines. Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines aquest divendres dia 15 mantenint els mateixos preus d’entrada com també la trentena de grups a través de la dotzena de cursets i activitats formatives que es duen a terme des del 25 de juny i fins el 3 d’agost. L’accés és fa a través d’una polsera de xip que ja es va instaurar fa dues temporades i que s’activa en funció dels tipus d’abonament que es contracta. Així mateix i com ja es va fer la temporada passada, les inscripcions als cursos d’estiu es podrà fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com. Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida.

També es poden adquir i activar els abonaments de temporada amb els mateixos preus que en les darreres tres temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, és de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i  17 anys de l’infantil i el d’adults. L’horari d’obertura serà de 10:30 a 20:30 els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre.

Un any més es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitnes aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li combini.

 

Sessions lúdiques de fitness aquàtic

D’altra banda, també s’han programat 3 sessions lúdiques de fitness aquàtic, les quals a través d’un monitor especialitzat, s’oferiran de manera gratuïta als usuaris de la instal·lació. Les sessions, que seran en dissabte i a partir de les 7 de la tarda, s’han programat per al 30 de juny i els 14 i 28 de juliol.

 

Llegit 95 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar