Dimarts, 12 Juny 2018 13:08

L’Escola de Música de Mollerussa organitza el 10è Concurs de Música de Cambra amb premis valorats en 2.000 euros

Valorar aquest article
(0 vots)
Classe d'estiu a l'EMMM. Classe d'estiu a l'EMMM. Ajuntament de Mollerussa

L’Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué organitza enguany la desena edició del Concurs de Música de Cambra, que arriba amb premis valorats en prop de 2.000 euros a repartir entre els participants en quatre categories diferenciades en funció de l’edat. El concurs tindrà lloc el dia 30 de juny al Centre Cultural i en ell hi poden participar joves intèrprets des de 6 a 18 anys. Es tracta del punt i final al 5è Curs de Música de Cambra que es durà a terme al centre la setmana del 25 al 29 de juny i que oferirà al alumnat inscrit en aquesta franja d’edat la possibilitat de potenciar la pràctica instrumental i vocal mitjançant classes col·lectives, jocs i tallers específics.

L’alumnat interessat en endinsar-se en la pràctica de qualsevol dels instruments de corda i vent que s’imparteixen a l’escola així com en piano, guitarra i percussió poden inscriure’s al curs fins al 15 de juny al mateix centre. El preu d’aquest curs, que s’impartirà des de 2/4 de 10 del matí fins a la 1 del migdia i des de 2/4 de 4 fins a les 6 de tarda, és de 40 euros si s’és alumne de l’escola i 55 euros si no se n’és. A més en els dos casos, el preu inclou l’assistència a dues classes magistrals, una sobre Educant la respiració, a càrrec de la professora Marta Marín, i una altra titulada Fa 400 anys, la guitarra, els seus germans i la modernitat en la música antiga, a càrrec del també professor Àlex Rosanes. També hi ha la possibilitat de servei de menjador i entrada a les piscines municipals per 10 euros al dia i l’acollida matinal de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 per 10 euros tot el curs.

A banda del curs i per donar servei a alumnat més petit, també es tornen a repetir per tercer any les Estades Musicals que acullen nens i nenes d’entre 3 i 5 anys, només en horari de matí i amb una programació específica basada en la construcció d’instruments, jocs musicals i la introducció a la pràctica d’instruments. El preu per aquestes estades, que també es fan del 25 al 29 de juny, és de 40 euros. Les inscripcions s’han de fer a la mateixa escola abans del 15 de juny. Si voleu més informació sobre el concurs i els cursos i estades podeu consultar aquesta pàgina web http://emmm.mollerussa.cat/

 

Llegit 90 vegades Darrera modificació el Dimarts, 12 Juny 2018 13:15

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar