Dimarts, 10 Juliol 2018 17:47

La 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí de Mollerussa, dissabte 14 de juliol, estarà dedicada als més petits

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí. Presentació de la 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí. Laia Pedrós

Boira Experience organitza la segona edició de la Posta de Sol amb Gust Ponentí, que tindrà lloc aquest dissabte 14 de juliol a Mollerussa i que prestarà especial atenció al públic infantil sota el nom ‘Training Baby&Pícnic’.

La iniciativa començarà a 2/4 de 8 del vespre amb una caminada activa d’uns 3 quilòmetres des del Parc de la Serra fins a la Fita Alta. Allí, amb el suport del grup Singularment de les Borges Blanques, es duran a terme diferents activitats mentre esperen la posta de sol, prevista per 2/4 de 10 de la nit. Entre aquestes, hi haurà taller de ioga per a infants de 3 a 8 anys i els seus pares i mares, canta-contes, pícnic i una actuació musical. Els interessats en reservar el pícnic poden fer-ho, per 4 euros, a la pàgina web https://boiraexperience.cat/. Val a dir que el pícnic també es pot portar de casa. 

Irene Barón, de Boira Experience, ha destacat que “l’objectiu de la proposta és donar a conèixer les magnífiques postes de sol del Pla d’Urgell des d’un dels punts més alts de la comarca on un dia clar es pot arribar a veure la Seu Vella de Lleida”. Barón també ha recomanat als assistents que portin una estoreta per al taller de ioga, una manta per al pícnic i una llanterna o un frontal per a al tornada, també de 3 km, ja que serà fosc.

La iniciativa Posta de Sol amb Gust Ponentí, organitzada per Boira Experience, compta amb el suport dels ajuntaments de Mollerussa i de Sidamon. 

Llegit 45 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar