Dimarts, 10 Juliol 2018 19:16

Mollerussa organitza una nova edició de la Fita Alta Madness, una cursa vertical i solidària d'11 dorsals

Valorar aquest article
(0 vots)
La cursa tindrà lloc el dissabte 28 de juliol. La cursa tindrà lloc el dissabte 28 de juliol. Laia Pedrós

El Grup Excursionista Serralada de Mollerussa organitza la tercera edició de la Fita Alta Madness, una cursa vertical i solidària, que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de juliol al circuit d’autocròs de la capital del Pla d'Urgell. Enguany la recaptació es destinarà, a parts iguals, a la investigació de dues malalties minoritàries: la miopatia miotubular i, com a novetat, la neurofibromatosis.

Les peculiaritats de la cursa són que només hi ha 11 dorsals, 10 dels quals se subhasten a cegues i la resta se l'adjudica el guanyador de La Fletxa, i que els participants han de pujar i baixar 100 vegades la rampa del circuit d’autocròs, un total de 7 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu.  

Els interessats en participar-hi poden fer la seva aposta fins aquest divendres 13 de juliol, quan s’adjudicaran els dorsals a les ofertes més altes. Jordi Balagué, del GE Serralada, ha recordat que “el primer any vam poder recollir 1.500 euros amb dorsals i l’any passat 3.300 euros, una autèntica barbaritat, ja que són 330 euros de mitjana per dorsal”. Aquestes xifres van créixer encara més gràcies a les donacions de particulars i empreses, situant-se en un total de 4.500 euros l’any passat. Balagué ha destacat que “cada any hi ha hagut gent que s’ha quedat a fora de la subhasta però igualment ens han donat els diners que havien ofert”.

Abans de la Fita Alta Madness, tindrà lloc La Fletxa de la Fita Alta, a la qual hi pot participar tothom que ho desitgi, fent una donació simbòlica de 2 euros. Tindrà lloc el mateix dissabte 28 de juliol a les 7 de la tarda. La persona que faci més ràpid l’únic ascens de la prova obtindrà un dorsal per competir a la Fita Alta Madness.

S'ha de recordar que la primera edició de la competició va tenir lloc a la Fita Alta i l'any passat ja es va traslladar al circuit d'autocròs de Mollerussa.

Llegit 180 vegades Darrera modificació el Dimarts, 10 Juliol 2018 20:12

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar