Dimarts, 17 Juliol 2018 15:21

Un grup de treball format per professionals del sector analitzarà la viabilitat del festival MonAmour de Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge de la primera edició del festival. Imatge de la primera edició del festival. Fira de Mollerussa

Fira de Mollerussa crearà un grup de treball, format per perfils professionals del sector de l’espectacle i de la música, per analitzar la viabilitat del MonAmour Mollerussa Summer Festival. El seu director, Poldo Segarra, ha explicat, a preguntes dels periodistes, que “el grup de treball ens farà arribar una proposta i al setembre reunirem el Consell Directiu de Fira de Mollerussa per decidir si donem continuïtat al festival”.

Aquesta decisió s’ha pres després de fer balanç de la primera edició del festival, que es va celebrar els dies 22 i 23 de juny a la Serra, i veure que no va cobrir les expectatives. Segons Segarra, “va generar uns 120.000 euros de pèrdues i va reunir entre 1.000 i 1.500 persones de públic entre els dos dies”, mentre que n’esperaven unes 4.000. Tot i això, ha assegurat que "a nivell organitzatiu el festival va estar molt bé, així ens ho va fer arribar el públic". 

Segarra ha avançat que el grup de treball analitzarà diferents punts entre els quals hi ha la data de celebració del festival, si la revetlla de Sant Joan és adequada o no; el format, un o dos dies; el cartell, amb grups per a tots els públics o dedicat a un target específic; el temps d’organització i planificació per buscar i aconseguir més recursos o poder fer una política de preus més agressiva, entre d’altres.

Amb tot, el director de Fira de Mollerussa ha assegurat que “aquest festival és una bona idea” i ha destacat que “la majoria de festivals d’aquestes característiques tenen pèrdues quan comencen”. També ha recordat que "el Consell Directiu de Fira de Mollerussa va donar llum verda a la iniciativa amb l'acord de tots els seus membres", entre els quals hi ha representats tots els partits polítics que formen part de l'arc consistorial, mentre que el portaveu d'ERC i cap de l'oposició a l'Ajuntament, Engelbert Montalà, ha afirmat que "Fira de Mollerussa no va comptar en cap moment amb els grups polítics representats en el Consell Directiu en l'organització del festival". 

Finalment, Segarra ha desmentit uns rumors que anunciaven la seva dimissió. El director de Fira de Mollerussa ha apuntat que “quan hi ha eleccions municipals poso el meu càrrec a disposició de l’alcalde que surt escollit, fem una reunió i decidim”.

Llegit 124 vegades Darrera modificació el Dimarts, 17 Juliol 2018 21:09

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar