Dimarts, 07 Agost 2018 14:36

Mollerussa habilita a l’avinguda del Canal un nou aparcament amb una trentena de places

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge del solar habilitat com a zona d'aparcament. Imatge del solar habilitat com a zona d'aparcament. Ajuntamentde Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha habilitat una trentena de places d’aparcament gratuït noves en un solar a l’avinguda del Canal amb sortida al carrer de Sant Jordi. El nou espai de pàrquing entrarà en funcionament a partir de demà dimecres, dia de mercat, com a zona de càrrega i descàrrega i d’estacionament per als paradistes mentre que la resta de dies de la setmana estarà obert al públic en general.

Aquest és un dels nous aparcaments que s’han adequat en els darrers mesos en zones properes al centre de la ciutat i que està inclòs en un plànol, que ha editat l’Ajuntament i que s’ha repartit des d’avui a tots els comerços de la zona afectada per les obres del nucli urbà per tal que el puguin repartir entre la seva clientela. Aquesta mesura, juntament amb les quatre pancartes publicitàries que el consistori ha ubicat a les tanques que envolten les obres del centre, té per objectiu contribuir a promocionar el comerç de la ciutat.  

 

Dimecres dia 15, mercat habitual

D’altra banda, el proper dimecres dia 15, tot i coincidir amb la festivitat de la Mare de Déu d’Agost, Mollerussa comptarà amb el tradicional mercat setmanal, després que el consistori així ho hagi decretat a petició dels mateixos paradistes.

 

Llegit 81 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar