Dijous, 11 Octubre 2018 15:42

Gusti estrena el cicle de la biblioteca de Mollerussa per potenciar la il·lustració

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment del taller. Un moment del taller. Ajuntament de Mollerussa

L’il·lustrador argentí establert a Barcelona, Gusti, va ser l’encarregat ahir de donar el tret de sortida al nou cicle que impulsa la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa sota el títol Il·lustres il·lustradors il·lustren. L’objectiu: potenciar el món de la il·lustració entre adults i infants a través del relat de professionals del llapis i els colors.

Idear un personatge i dibuixar-lo en una cartolina per fomentar la creativitat va ser la motivació que Gusti va posar als 25 nens i nenes que van participar al taller que va dirigir ahir a la terrassa del biblioteca i que va tenir també un exercici de relaxació com a prèvia al moment creatiu. Al vespre la sessió pels adults es va traslladar al primer pis de l’equipament on l’il·lustrador va fer un viatge introspectiu a través del seu llapis, una eina que el converteix en superheroi, en les seves paraules, i que li permet transformar el seu voltant i expressar emocions posant en el seu just lloc la importància de tenir un bona tècnica.

Els següents protagonistes del cicle seran Valentí Gubianas (17 d’octubre), Ignasi Blanch (26 d’octubre) i Mercè Galí (30 d’octubre), autors juntament amb Gusti dels murals gegants que han presidit les vidrieres del Teatre L’Amistat per donar la benvinguda als visitants del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya en els darrers quatre anys.

 

Llegit 137 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar