Dimarts, 16 Octubre 2018 14:04

Comencen les obres de renovació del paviment del pavelló del 125è Aniversari

Valorar aquest article
(0 vots)
Treballs al pavelló. Treballs al pavelló. Ajuntament de Mollerussa

L'Ajuntament de Mollerussa ha iniciat les obres de col·locació del nou paviment al pavelló del 125è Aniversari. L'actuació va a càrrec de l'empresa Edifisa Enter SL i es farà en dues fases tenint en compte que del 26 al 28 d'octubre els pavellons firals acolliran una nova edició d'Autotardor. L'alcalde, Marc Solsona, ha avançat que en una primera fase s'anivellarà el terreny i en una segona, es col·locarà el terratzo.

El pressupost de l'obra ascendeix a 178.475 euros. S'ha de recordar que l'objectiu de la reforma és millorar la qualitat del servei dels certàmens firals i dotar l'equipament per a usos esportius relacionats, bàsicament, amb la pràctica del patinatge i de l'hoquei patins.

D'altra banda, també han començat les obres de reforma i adequació de l'Ajuntament per tal d'acollir l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) a la primera planta, actuació que comptar també el trasllat d'altres dependències municipals són són l'àrea d'alcalde i secretària i l'ampliació dels serveis. El projecte compta amb un pressupost dde 333.589 euros. 

Llegit 46 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar