Dijous, 08 Novembre 2018 11:12

L’11a Mollerussa Lan Party preveu arribar a la xifra rècord de 700 inscrits

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del certamen. Presentació del certamen. Laia Pedrós

L’11a Mollerussa Lan Party, que se celebrarà als pavellons firals del 8 a l’11 de novembre, preveu arribar als 700 inscrits, superant així la xifra rècord de l’any passat, amb 632 participants. Amb aquestes dades, la Lan Party de Mollerussa es converteix en la més gran de Catalunya i en la tercera de l’Estat espanyol, darrere de les de Bilbao (amb 5.000 participants) i Tenerife (amb 2.000).

Una de les principals novetats d’enguany és que s’habilitarà un espai per als tornejos de videojocs de lluita, fruit de l’aliança de BCN Fighters i Raganorok, que divendres estarà obert al públic en general i serà solidari amb la lluita contra el càncer.

Durant tot el cap de setmana es duran a terme una desena de tornejos amb premis en metàl·lic de més de 7.000 euros. També s’organitzarà un taller de modding a càrrec de Deka Modder i Stadium de Future Works. La Mollerussa Lan Party serà també espai de proves d’estabilitat i seguretat en la xarxa per l’empresa col·laboradora Vunkers, que instal·larà un servidor als pavellons firals. Repetirà també el saló d’empreses vinculades al sector, amb la participació de cinc firmes, i la Mollerussa Lan Party Kids, que celebrarà la seva tercera edició i comptarà amb la participació d’uns 300 escolars de quatre centres educatius de la zona.

El certamen, que durarà 72 hores, està organitzat per Fira de Mollerussa i l’Associació Mollerussa Lan Party, que aplega una trentena de membres. Pel que fa a la infraestructura, cada any s’inverteix en millores i aquest 2018 gairebé el 90% del cablejat necessari no serà visible a la vista per tal d’oferir una major comoditat als participants i un tret diferencial respecte altres trobades d’aquestes característiques.

Llegit 60 vegades Darrera modificació el Dijous, 08 Novembre 2018 14:38

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar