Dimecres, 14 Novembre 2018 08:34

Ares Teixidó presentarà el 55è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)
L'alcalde, Marc Solsona, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. L'alcalde, Marc Solsona, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. Laia Pedrós

L’actriu i bloguera, Ares Teixidó, col·laboradora i presentadora en diferents espais de televisió, serà l’encarregada de conduir el dissabte 15 de desembre la gala de la 55a edició del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, la qual tindrà lloc a les deu de la nit al Teatre L’Amistat.

Les entrades per poder seguir en directe a la gala de la nit es poden adquirir a partir d’aquest dijous dia 15 a les taquilles del Teatre L’Amistat de dimarts a divendres de 6 de la tarda a les 8 del vespre. Els preus s’han fixat en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 15 euros per al segon pis.

 

Jurat de prestigi amb el dissenyadora catalana Núria Sardà

Pel que fa al jurat del Concurs Nacional de Vestits de Paper, un any més està format per professionals del món de la moda i el disseny. La presidenta serà la dissenyadora catalana Núria Sardà, qui també ha cedit un disseny de la seva col·lecció de vestits de bany per tal que sigui reproduït en paper i desfili a la gala fora de concurs. També en formaran part: Francisco José Pavón (Madrid), editor-director de la revista Pasarela de Asfalto Luxury Edition; Teresa Berengueras (Barcelona), periodista especialitzada en moda; Luís Fernando Gimenez (Saragossa), president de l’Associació Origami de Saragossa, i els dissenyadors Dario Márquez (Barcelona) i Mario Gallardo (Sevilla). 

 

Llegit 108 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar