Dimarts, 08 Gener 2019 14:43

Prop de 10.000 persones gaudeixen de la 29a Aventura de Nadal de Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)
Un dels espectacles. Un dels espectacles. Ajuntament de Mollerussa

Un total de 9.600 persones han gaudit enguany de la 29a edició de l’Aventura de Nadal de Mollerussa, que ha tingut lloc del 26 de desembre al 4 de gener als pavellons firals i que ha comptat amb una trentena d’activitats diferents. La xifra de visitants suposa un lleu descens del 6% respecte a l’any anterior en que es van superar els 10.000 visitants. Els dies de major afluència van ser el 27 i el 28 de desembre  i el dia 2 de gener, és a dir, els dies laborals més que no pas els festius o els cap de setmana, fet que indica que el parc ha cobert l’objectiu de donar servei, segons l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha constatat l’alt índex de participació en les activitats i la bona salut de la iniciativa.

Enguany l’Ajuntament ha seguit amb l’aposta iniciada l’edició anterior de potenciar els espectacles infantils de qualitat i els tallers que s’ofereixen com a complement a la quinzena d’atraccions mecàniques i inflables que alberga el parc. En aquest sentit, els espectacles i tallers s’han tornat a concentrar a la zona a l’entrada al pavelló Pla d’Urgell, tal i com ja es va fer l’any passat. Entre aquests espectacles, ha destacat el de la inauguració a càrrec del grup Rovell d’Ou i un Xic de Rock and Roll &Pop i també El Sidral i Una de Pirates, El Pastoret i el seu gosset perdut, de Rovell d’Ou i Sac d’Espectacles i A Betlem, Pastors. També s’ha comptat amb l’actuació del cantautor lleidatà Joan Baró.

Pel que fa als tallers, s’ha repetit el de cuina amb temàtica nadalenca i  també se n’ha ofert un taller de maquillatge de cares amb Sac Espectacles. També s’ha fet de nou el taller de construcció de titelles a partir de roba reciclada de l’ONG Humana amb l’objectiu de conscienciar als més petits sobre la importància del reciclatge i apropar-los a la realitat de les comunitats més desfavorides.

Pel que fa a les atraccions mecàniques, se n’han ofert una quinzena de diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, també s’ha destinat un espai per a les manualitats a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, que també s’han encarregat del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys que enguany s’ha ampliat i canviat d’ubicació  També Ràdio Ponent, un any més ha tornat a ser present a l’Aventura de Nadal.

 

Llegit 39 vegades Darrera modificació el Dimarts, 08 Gener 2019 14:47

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar