Dimarts, 08 Gener 2019 17:22

Estrena de la sardana 'Nadal a Mollerussa' del compositor Òscar Barqué

Valorar aquest article
(0 vots)
Es va estrenar en el concert del 6 de gener a L'Amistat. Es va estrenar en el concert del 6 de gener a L'Amistat. Agrupació Sardanista de Mollerussa

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa va estrenar l’agenda d’activitats per aquest 2019 el passat diumenge 6 de gener amb la ballada de la festivitat de Reis. El moment àlgid va tenir lloc amb l’estrena de la sardana Nadal a Mollerussa del compositor golmesenc Òscar Barquè per encàrrec de l’entitat. Una sardana que va captivar al més del centenar de sardanistes que es van aplegar al Teatre L’Amistat i que van celebrar la nova estrena.

Nadal a Mollerussa és una felicitació de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa per a tots els assistents. També un agraïment a l’Ajuntament pel seu constant suport a l’entitat i a la promoció i difusió de la nostra dansa.

Amb un repertori eminentment nadalenc, interpretat per la Cobla Tàrrega, l’agrupació mollerussenca recupera les ballades de sardanes en festes nadalenques i en un indret tan emblemàtic com és el Teatre L’Amistat.

Òscar Barqué, que actualment compta amb 37 sardanes compostes, també va ser l’autor de Mollerussa Capital de la Sardana 2016 estrenada el 12 de març de 2016 al Teatre L’Amistat, amb motiu de la proclamació de la capital del Pla d’Urgell com a Capital de la Sardana 2016. Altres títols són: L’avi de Banyoles, La Verge del Lliri, Un quatre i cinc fan deu, Un quart de segle dedicada als 25 anys de la Bellpuig Cobla, Estol-Espígol per la colla agramuntina, Verdú a Sant Flàvia o Colla Mainada, entre altres.

La pròxima ballada programada per l’Agrupació Sardanista de Mollerussa serà el 14 d’abril amb motiu de la diada de Rams amb la Cobla Vents de Riella.

Llegit 35 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar