Dimarts, 05 Febrer 2019 13:25

La 4a Fira Universitària del Pla d'Urgell, que se celebrarà el 14 de febrer, reunirà l'oferta formativa de 25 centres

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del certamen. Presentació del certamen. Laia Pedrós

El Teatre L'Amistat de Mollerussa acollirà la quarta edició de la Fira Universitària i d'Estudis Postobligatoris del Pla d'Urgell el pròxim dijous 14 de febrer, de 9 del matí a 2 del migdia. El certamen reunirà l'oferta formativa de 25 instituts i universitats d'arreu de Catalunya i espera rebre prop de 2.000 estudiants de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat de la comarca i altres poblacions veïnes. 

La Fira Universitària s'ha presentat aquest matí a l'Oficina Jove del Pla d'Urgell. A banda dels estands dels 25 centres participants, hi assistirà el Sr. Postu i s'organitzaran tres taules rodones agrupades en diferents branques: Enginyeria (10 del matí), Ciències de la Salut (11 del matí) i Arts i Humanitats (12 del migdia). En cada una hi estaran representades tres universitats diferents i en la tercera s’afegirà també l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, i estaran moderades cada una d’elles per professorat dels tres instituts de secundària de la ciutat.

La sala polivalent del Teatre L'Amistat també serà l’espai on es farà a les 7 de la tarda la xerrada oberta a tothom que oferirà el consultor en gestió de la qualitat, estratègia corporativa i lideratge, Jordi Besora, sota el títol Estudiar és una merda? Reflexions d’un estudiant perpetu. L’objectiu és atraure tant al públic familiar com també a l’estudiant amb una temàtica més amena sobre els avantatges que pot suposar seguir estudis universitaris o postobligatoris.  

A banda, l’alumnat comptarà també amb un servei d’orientació i assessorament individualitzat a càrrec del Servei Educatiu del Pla d’Urgell que posaran a disposició tres orientadores acadèmiques. També està previst, al igual que altres anys, tres xerrades sobre beques i ajuts universitaris en diferents horaris al llarg del matí que aniran a càrrec de tècnics de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca sobre beques.

Llegit 56 vegades Darrera modificació el Dimarts, 05 Febrer 2019 15:16

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar