Dimarts, 05 Febrer 2019 15:11

Els vestits de paper de Mollerussa tindran un protagonisme especial en l’edició de juny de la 080 Barcelona Fashion

Valorar aquest article
(0 vots)
L'alcalde, Marc Solsona, ha visitat avui el certamen. L'alcalde, Marc Solsona, ha visitat avui el certamen. Ajuntament de Mollerussa

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa i la col·lecció que acull tindran un protagonisme especial en la propera edició de la 080 Barcelona, que se celebrarà el proper mes de juny. Aquest matí l’alcalde, Marc Solsona, ha visitat, acompanyat de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, la 23a edició d’aquest certamen, que impulsa la Generalitat i que té lloc fins al 7 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau per on desfilaran les col·leccions de 27 dissenyadors i marques.

La trobada d’avui en el marc de la primera de les edicions d’enguany del certamen ha servit per començar a definir com pot encaixar una desfilada de vestits de paper en la passarel·la internacional, un encaix que s’anirà concretant en les properes setmanes amb una visita de tècnics de la conselleria al Museu de Vestits de Paper per conèixer de prop les possibilitats què tenen les peces exposades.

Aquest va ser el compromís que va adquirir la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, quan va presidir la 55a edició del Concurs de Vestits de Paper el passat mes de desembre on va assegurar que “cal fer un reconeixement per la feina feta en aquests anys posant en valor que representeu el sector de la moda i l’artesania”.

Llegit 26 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar