Dilluns, 11 Febrer 2019 18:50

Mollerussa estrenarà el 1r Campionat de Catalunya de Drones de Carreres

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la quarta Mollerussa Drone Party. Presentació de la quarta Mollerussa Drone Party. Fira de Mollerussa

Mollerussa acollirà la primera prova del primer Campionat de Catalunya de Drones de Carreres. Ho farà aquest cap de setmana, del 15 al 17 de febrer, en el marc de la quarta edició de la Mollerussa Drone Party, que espera uns 200 pilots participants, xifra que s’ha triplicat respecte la primera edició. A més, impulsarà la Mollerussa Drone Party Kids per al públic més jove, on es podran provar drones de la mà d’un monitor professional. Com a al·licient, se sortejaran 30 drones entre els pilots debutants, que també podran provar els simuladors i s’organitzarà un campionat.

Des de l’organització també s’ha dut a terme una millora en les instal·lacions pel que fa a visibilitat de les competicions per part del públic com ampliació de la pantalla, habilitació de grades i presència de comentaristes. El circuit, que s’estén entre els pavellons del Pla d’Urgell i el del 125è aniversari, tindrà més de 5.000 metres quadrats i comptarà amb dos traçats: iniciació i avançat.

L’alcalde, Marc Solsona, ha destacat el “creixement sostingut” del certamen durant aquests anys “assolint nous reptes i aportant més qualitat, competició i dimensió a la trobada, volant molt però sempre tocant de peus a terra”. Solsona ha posat en valor l’aliança amb la firma DDC a nivell organitzatiu, a la qual aquest any se l’hi ha sumat el suport de la Federació Aèria Catalana amb la posada en marxa del primer Campionat de Catalunya de Drones de Carreres.

Per la seva part, el director de Fira de Mollerussa,  Poldo Segarra, ha dit que el certamen tindrà tres espais definits: el circuit amb la zona de boxes i de seguiment de les curses, la part expositiva i la part dels visitants, amb la MDP Kids y l’àrea de simuladors.

La Mollerussa Drone Party obrirà portes dissabte de 10 del matí a 9 de la nit i diumenge, de 10 del matí a 3 de la tarda. L’entrada costarà 2 euros si bé serà gratuïta per als esportistes federats que mostrin el carnet.

Llegit 58 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar