Dilluns, 04 Març 2019 13:51

La biblioteca de Mollerussa presenta dijous l'obra guanyadora del 30è Premi de Novel·la Breu

Valorar aquest article
(0 vots)
El premiat l'any passant recollint el guardó. El premiat l'any passant recollint el guardó. Ajuntament de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa acollirà aquest dijous 7 de març, a les 8 del vespre, la presentació de La coquessa, del barceloní Jaume Aubanell, obra guanyadora del 30è Premi Literari de Novel·la Breu 'Ciutat de Mollerussa' en la que la passió per la cuina defineix a la seva protagonista.

L'autor estarà acompanyat en l'acte per l'alcalde, Marc Solsona; Lluís Pagès, president de Pagès Editors, i  també el xef estrella de La Boscana de Bellvís, Joel Castanyé, ja que es tracta d'una obra sobre cuina i psicologia on es relaciona la complexitat de la cuina amb les relacions humanes.

Pel que fa a la 31a edició del certamen, s'han rebut un total de 37 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte literari que es farà el proper 26 d'abril en el marc de les festes de Sant Isidori. El premi està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros. Pel que fa a la primera edició de l'obra guanyadora, serà Pagès Editors qui la dugui a terme. 

Llegit 52 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar