Dimarts, 05 Març 2019 21:48

La presentació del llibre 'Most de Mots' inicia les experiències culturals de Saó de Ponent del mes de març

Valorar aquest article
(0 vots)
Ferran Garcia Mallol. Ferran Garcia Mallol. Saó de Ponent

La presentació del llibre Most de Mots de Ferran Garcia Mallol serà l’experiència cultural que donarà el tret de sortida al bloc temàtic del mes de març de Saó de Ponent de Mollerussa que porta com a lema “...de llegir, escriure i altres vicis”. Cal Badia és el lloc escollit per l’entitat per presentar el llibre el proper divendres 15 de març, a les 9 del vespre.

Ferran Garcia Mallol (Balaguer 1949) comença la seva trajectòria artística a Barcelona durant la dècada dels 70 del segle passat on gaudeix de l’efervescència cultural de la capital catalana i es forma a la Massana, l’Eina i la Llotja. Outsider i tastaolletes impertinent, no fa una “carrera artística” convencional però sempre ha compaginat les feines alimentàries amb la creació que finalment desemboca en l’escultura, fracció reciclatge artístic. Ha estat co-Coordinador del cicle de poesia del bar/llibreria Horiginal (Barcelona). Poeta i escultor. Li agrada jugar amb les formes, els objectes i les paraules provocant “accidents” perquè l’atzar li faci perdre la feina, acumular objectes i obsedir-se amb recerques inútils.

Les experiències culturals de Saó de Ponent continuaran al març al voltant del Dia Mundial de la Poesia, amb la Saó Poètica, i del Dia Mundial del Teatre, amb el lliurament del premi de la tercera edició del concurs de textos teatrals per a espectacles de petit format i l’estrena de l’obra Absències d’Eva Moreno, obra guanyadora de la passada edició del concurs i produïda per Teatre de Butxaca.

Saó de Ponent  ha definit les seves activitats com a experiències culturals donat que estan pensades, realitzades i executades per als espais concrets on es portaran a terme i que donaran al públic assistent una experiència única difícil de tornar a repetir.

 

Llegit 55 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar