Dimarts, 12 Març 2019 13:35

Mollerussa substituirà 9 metres de claveguera al carrer de Girona després de detectar-ne el mal estat

Valorar aquest article
(0 vots)
Asfalten la travessera del Domènec Cardenal. Asfalten la travessera del Domènec Cardenal. Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa té previst substituir 9 metres del clavegueram del carrer de Girona en el xamfrà amb l’avinguda de la Pau després de comprovar el mal estat de la infraestructura i la necessitat de l’obra. Els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa BAX Constructora SL per un import de 5.903 euros (IVA inclòs), està previst que comencin el proper 25 de març un cop finalitzada la Fira de Sant Josep i els treballs de desmuntatge de la mateixa ja que els treballs afectaran la mobilitat en el trànsit en les dues vies afectades, segons ha indicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

D’altra banda, avui s’han dut a terme els treball d’asfaltat de la travessera del Domènec Cardenal, per tal de poder donar per acabades les obres d’urbanització d’aquesta via, la darrera dins el Pla de Barris encara falta per concloure. Val a recordar que la urbanització d’aquest carrer, l’únic proper al centre urbà que faltava per urbanitzar, ha permès obrir-lo a l’avinguda del Canal tot i que, de manera provisional, només es permetrà el pas per a vianants i bicicletes i no per a vehicles a motor.

Així mateix, ahir es va donar per finalitzats els treballs de condicionament per tal de fer visible el pou del segle XVIII que es va trobar durant les obres de remodelació de la plaça de Manuel Bertrand. Els operaris van col·locar al matí els vidres que el cobreixen i a la nit ja es va poder veure amb la il·luminació corresponent, que permet integrar-lo a l’espai i donar més visibilitat a l’estructura. 

Llegit 26 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar