Dissabte, 13 abril 2019 14:47

La 31a fira Autotrac de Mollerussa exposa 438 vecicles d'ocasió

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de la inauguració. Un moment de la inauguració. Fira de Mollerussa

La fira Autotrac de Mollerussa, certamen d’ocasió del sector automobilístic i de maquinària agrícola de Mollerussa, va obrir divendres les portes de la seva 31a edició tancant ja durant la jornada les primeres vendes, segons ha manifestat l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, qui s’ha referit també a les “bones sensacions i expectatives” del certamen. 

La secretària general d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip, ha estat l’encarregada d’inaugurar oficialment la fira, en un acte que també ha comptat amb el director de l’ens firal, Poldo Segarra, així com amb altres autoritats locals i comarcals. Felip ha destacat el suport de la conselleria a les fires “com a activitat comercial” i “un dels principals puntals de Catalunya”, alhora que ha ressaltat les xifres “tant en vendes com en facturació” que es realitzen durant el cap de setmana a la fira, dades que són, ha dit, “molt i molt bones”.

 

Més gamma expositiva, amb 438 cotxes a la venda i 235 unitats al sector de la maquinària agrícola

Per la seva part, Segarra, ha dit que aquest és un dels anys amb més cotxes i maquinària exposats, amb gairebé 700 vehicles en total, dels quals 438 corresponen a cotxes i 235 unitats al Recinte Exterior (104 tractors més 131 aperos agrícoles).

En la mateixa línia que l’alcalde, Segarra ha assegurat que es donen “tots els condicionants perquè aquesta fira Autotrac sigui una molt bona fira”.

El director ha destacat també l’àmplia gamma expositiva amb una oferta que cobreix totes les necessitats.

 

 

Llegit 59 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar