Dilluns, 15 abril 2019 12:16

L'EixBus pararà també a Mollerussa a partir del 23 d'abril

Valorar aquest article
(0 vots)
Horaris de l'EixBus. Horaris de l'EixBus. Territori i Sostenibilitat

El Departament de Territori i Sostenibilitat incorpora a partir del 23 d’abril una nova parada a l’estació de Mollerussa dins del servei de l’EixBus. D’aquesta manera, el recorregut serà Girona – Aeroport Costa Brava – Vic – Manresa – Cervera – Tàrrega – Mollerussa – Lleida.

L’Eixbus connecta des del 1998 –any en què es va finalitzar la construcció de l’eix transversal (C-25)– dues de les capitals de província catalanes (Girona i Lleida) i quatre capitals de comarca (Vic, Manresa, Cervera i Tàrrega). Amb la incorporació de Mollerussa, capital del Pla Urgell, es complementa l’oferta de transport públic en aquesta via troncal del país, que dona servei a un total de 400.000 habitants.

La nova parada a Mollerussa dona resposta a les peticions d’usuaris de la capital del Pla Urgell de desplaçar-se amb transport públic fins a Manresa, Vic i Girona, per raons d’estudis, professionals, familiars o d’oci.

A l’any 2018 l’Eixbus va transportar 126.695 viatgers, assolint d’aquesta manera el màxim des de la seva posada en marxa. Entre setmana, l’Eixbus ofereix 7 viatges d’anada i 7 de tornada en el tram entre Girona i Manresa (85% del passatge), i 3 viatges d’anada i 3 de tornada entre Girona i Lleida. El servei EixBus està gestionat per l’empresa TEISA.

Llegit 95 vegades Darrera modificació el Dilluns, 15 abril 2019 12:21

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar