Diumenge, 12 Maig 2019 18:23

La 2a Cursa-Caminada contra el Càncer de Mollerussa reuneix uns 700 participants

Valorar aquest article
(0 vots)
Moment de la sortida. Moment de la sortida. Ajuntament de Mollerussa

Prop de 700 persones han donat suport aquest diumenge a la segona edició de la Cursa - Caminada contra el Càncer de Mollerussa, que ha tingut com a guanyadors Josep Ramon Sanahuja i Mònica Martínez.

La cita s’ha desenvolupat en un trajecte sobre asfalt pels carrers de Mollerussa, amb un recorregut únic de 5 quilòmetres. La novetat d’aquest any era que també hi havia classificació masculina. Així, en homes els representants dels Xafatolls ha ocupat per complet el podi, amb Josep Ramon Sanahuja com a guanyador amb un temps de 17.24, Josep A. Gardeñes en segon lloc (17.24) i José Cobo en tercera posició (17.37), mentre que la quarta plaça ha estat per a tot un clàssic de les curses populars lleidatanes com és Alexandre Tàssies (CE Linyola) amb 17.57. En dones, triomf d’una de les corredores més en forma del moment, Mònica Martínez (Clos Pons Thai Runners), amb un temps de 19.39, pel davant de Sandra Borda (Xafatolls), segona amb 21.38, i de Marta Bosch (CE Linyola), tercera amb 22.27.

L’organització ha anat a càrrec de la Junta Local de l’AECC de Mollerussa amb la col·laboració de la resta de juntes de l’AECC del Pla d’Urgell i de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, i el suport de l’Ajuntament de Mollerussa i de la Diputació de Lleida. El repte era recollir fons per a l’AECC, entitat a la qual s’han destinat els beneficis, a més de donar visibilitat a l’assemblea local i a les activitats d’ajuda que duu a terme amb una vintena de persones a la ciutat, així com també a la comarca.

El Parc Municipal ha estat el centre d’operacions d’una jornada en què tots els participants han rebut com a obsequi la bossa del corredor que incloïa una samarreta. A més, han pogut gaudir d’avituallament, servei de dutxes i vestidors a la Piscina Municipal (descoberta), com també de servei de guarda-roba. La prova ha circulat per l’avinguda del Canal, el carrer de Ferrer i Busquets i el carrer de Domènec Cardenal fins a completar els 5 kilòmetres del recorregut.

 

Llegit 57 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar