Dilluns, 13 Maig 2019 22:28

Engelbert Montalà, cap de llista d'ERC-AM a Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)
Engelbert Montalà. Engelbert Montalà.

     -     Biografia

Vaig néixer l’any 1976, estic casat i tinc dos fills. Sóc historiador i des del 2013 treballo com a responsable del departament comercial d’Ondupacart S.A. Anteriorment havia treballat com a responsable comercial de zona a Prefabricats Pujol (2005 al 2012). També vaig treballar de tècnic del departament de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp fins al 2004.

Vaig ser membre de la ja desapareguda Colla Castellera dels Ganxets de Reus i sóc soci de l’ANC, soci col·laborador de la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes, soci del Casal L’Arreu de Mollerussa, soci de la Penya Barcelonista del Pla d’Urgell, membre de l’Ateneu Plana d’Urgell i membre del Vespa Club Lleida.

Pel que fa a la trajectòria política, vaig ser president de la Secció Local d’ERC Mollerussa del 2014 al 2016. Des del juny del 2015 sóc regidor i portaveu del grup municipal d’ERC i conseller per ERC al Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

 

  • Quin és el seu lema de campanya?

‘Suma’t al canvi’, és el resum del que necessitem, que el màxim de veïns de Mollerussa ens visualitzin com l'alternativa sòlida preparada per governar la ciutat, d'una manera més justa, més participativa i més igual.

 

  • Projecte estrella?

L'Àgora és el projecte estrella, serà un espai de trobada amb la nova escola de música i d'adults, la nova residència estudiantil, i l'hotel d'entitats. 

 

  • Quines polítiques prioritzarà?

Les polítiques a prioritzar són les que Esquerra Republicana portem a l'ADN: Igualtat, Participació i Transparència. Som el partit que no ha tingut mai cap cas de corrupció.

 

        -   Per què es presenta? 

Per poder contribuir a millorar l'espai on els nostres fills creixeran i s'educaran i poder donar l'oportunitat als que hi vivim que ho fem dignament. Tothom hauria de passar per un ajuntament durant 1 any, és una màster class en administració pública.

 

  • Com voldria que fos Mollerussa en un futur?

Dinàmic, sostenible i transparent.

 

  • Tres coses que consideri que s’estan fent bé i tres que cal millorar?

La reforma del centre és l'inici a poder trobar-nos altre cop pel carrer, és una bona proposta que la portàvem al programa fa 4 anys i que s'ha fet realitat, el desenvolupament empresarial de la ciutat continua sostingudament, a l’igual que poc a poc també anem creixent en població. La comarca i com a capital, ho hem d'assumir, està tacada per la falta de transparència d'un partit que hi porta enquistat al poder des de la seva creació. cal, com deia la mare, treure la catifa al balcó per ventilar-la.

Llegit 84 vegades Darrera modificació el Dijous, 16 Maig 2019 09:38

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar