Dimarts, 11 Juny 2019 16:21

L’Escola de Música de Mollerussa organitza l'11è Concurs de Música de Cambra

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge d'arxiu del certamen. Imatge d'arxiu del certamen. Ajuntament de Mollerussa

L’Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué organitza enguany l’onzena edició del Concurs de Música de Cambra, que arriba amb premis valorats en prop de 2.000 euros a repartir entre els participants en quatre categories diferenciades en funció de l’edat. El concurs tindrà lloc el dia 29 de juny al Centre Cultural i en ell hi poden participar joves intèrprets des de 6 a 18 anys. Es tracta del punt i final al sisè Curs de Música de Cambra que es durà a terme al centre la setmana del 25 al 28 de juny i que oferirà al alumnat inscrit en aquesta franja d’edat la possibilitat de potenciar la pràctica instrumental i vocal mitjançant classes col·lectives, jocs i tallers específics. 

El curs va adreçat a l’alumnat interessat en endinsar-se en la pràctica de qualsevol dels instruments de corda i vent que s’imparteixen a l’escola així com en piano, guitarra i percussió. El preu d’aquest curs, que s’impartirà des de dos quarts de 10 del matí fins a la 1 del migdia i des de dos quarts de 4 fins a les 6 de tarda, és de 40 euros si s’és alumne de l’escola i 55 si no se n’és. A més en els dos casos, el preu inclou l’assistència a una classe magistral sobre Educació i relaxació corporal per a músics, a càrrec de la professora Laura Tarradellas. També hi ha la possibilitat de servei de menjador i entra a les piscines municipals per 10 euros al dia i l’acollida matinal de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 per 10 euros tot el curs. 

A banda del curs i per donar servei a alumnat més petit, també es tornen a repetir per quart any les Estades Musicals que acullen nens i nenes d’entre 3 i 5 anys, només en horari de matí i amb una programació específica basada en la construcció d’instruments, jocs musicals i la introducció a la pràctica d’instruments. Els preu per aquestes estades, que també es fan del 25 al 28 de juny, és de 40 euros. Si voleu més informació sobre el concurs i els cursos i estades podeu consultar aquesta pàgina web http://emmm.mollerussa.cat/

 

 

 

 

Llegit 58 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar