Dimecres, 12 Juny 2019 09:32

La Colla dels 50 de Mollerussa inicia les activitats amb la revetlla de Sant Joan

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la revetlla. Presentació de la revetlla. Laia Pedrós

La Colla dels 50, els nascuts al 1969, organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la revetlla de Sant Joan a Mollerussa amb una festa oberta a tota la ciutadania que es farà al pavelló firal el proper diumenge dia 23 de juny. La revetlla, que espera reunir 500 persones, començarà a 2/4 de 10 de la nit amb el sopar popular que tindrà també el seu moment musical amb dj Abel. La festa també comptarà amb un espectacle de foc a càrrec de l’ARF Diables de Mollerussa, que es farà a l’exterior del pavelló.  Els tiquets per participar al sopar, que tindrà un preu de 15 euros per als adults i 10 euros el menú infantil amb opcions de menú apte per a persones celíaques i també per a vegetarianes, es poden adquirir a Ferreteria Baró, Let’s go, Oficentre, Bar del Canal i Capdevila Loft fins el proper dia 17  de juny. 

Ho han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat dels representants de la Colla dels 50, Jordi Baró, Maria Àngels Fernández i Carme Vila, els quals han destacat que amb aquesta festa inauguren el calendari d’activitats que organitza anualment aquesta colla que cada any canvia de membres. També han presentant el logotip de l’entitat que dóna protagonisme a les dues darreres xifres del número de l’any que van néixer, el 69.

 

Arribada de la Flama del Canigó amb canvi d’ubicació            

D’altra banda, Mollerussa tornarà a rebre un any més diumenge 23 la Flama del Canigó portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls per tal de celebrar la festivitat de Sant Joan. L’arribada de la flama, que es preveu cap a 1/4 de 9 del vespre, recupera el seu emplaçament habitual a la plaça de l’Ajuntament després que l’any passat es traslladés a la plaça de l’Orfeó Renaixença amb motiu de les obres al centre, segons ha indicat Solsona. Atletes procedents d’una dotzena de localitats del Pla d’Urgell i comarques properes vindran a la capital, com marca la tradició, a buscar la flama per encendre les respectives fogueres a les seves poblacions.

Així mateix, l’Ajuntament fa una crida al civisme en la celebració de la Revetlla de Sant Joan per tal de vetllar per la seguretat del veïns amb l’ús responsable dels petards.  També recorda que tots els veïns que tinguin la intenció de fer una foguera per tal de celebrar la revetlla han de demanar el corresponent permís a la Policia Local. 

 

Llegit 39 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar