Dimarts, 16 abril 2013 12:32

Gran interès per la nova oferta educativa de La Salle de Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)

Les jornades de portes obertes que es van dur a terme la setmana passada a La Salle de Mollerussa i les visites al propi centre de famílies durant aquests set últims dies donen un balanç molt positiu de l’interès pels cicles formatius que ofereix La Salle per al proper curs escolar. Les noves titulacions han estat les que han presentat un interès major. Així doncs, del centenar de persones que s’han apropat al centre, han mostrat principalment el seu interès pels cicles d’Automoció, pel d’Emergències Sanitàries i pel d’Automatismes i robòtica industrial.
Tot i així, aquestes xifres no perjudiquen a la resta de cicles del centre que mantenen i pugen en molts casos l’interès que es tenia en els mateixos períodes d’anys anteriors. És el cas de tota la formació referent a gestió econòmica, concretament per als cicles d’Administració, Finances i Direcció; Comerç Internacional, Transport i Logística; i Gestió Administrativa i comercial.
Aquestes dades encara no són oficials perquè els alumnes encara no poden inscriure’s. Les dates de preinscripció són del 14 al 24 de maig i les de matrícula de l’1 al 9 de juliol.
A les persones que van visitar el centre els sorprenia especialment els convenis que es tenen amb empreses o institucions del sector. És el cas del cicle formatiu de grau superior de Sistemes de Telecomunicacions i Tnformàtics el qual ha signat un conveni per a fer pràctiques al centre audiovisual de referència Magical Media durant tres anys. Aquesta experiència, que va començar el passat desembre, ha fet que avui mateix, els alumnes de primer de l’esmentat cicle s'encarreguin a les set de la tarda de realitzar i retransmetre en directe via streaming la conferència anual de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que organitza el Col·legi de periodistes de Lleida.
Un altre fet que l’avaluació in situ de les famílies destacava com a molt positiu són les instal·lacions i el material del que es disposa. En cada un dels deu cicles, els alumnes treballen amb situacions reals que es trobaran al món laboral i això requereix, com ha fet La Salle de Mollerussa, de disposar d’un ampli ventall d’espais i eines per als alumnes. 

Llegit 948 vegades Darrera modificació el Dimarts, 16 abril 2013 12:38

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar