Divendres, 14 Juny 2013 20:46

La majoria dels alumnes que han acabat el PTT es reenganxaran al sistema educatiu l’any vinent

Valorar aquest article
(0 vots)

El Centre Cultural de Mollerussa va acollir ahir al vespre la festa de cloenda del curs 2012-2013 del Pla de Transició al Treball, que organitza el departament d’Ensenyament conjuntament amb els consistoris de Mollerussa i Tàrrega, amb l’objectiu de poder donar una sortida laboral a nois i noies que no han superat l’ESO. En aquest sentit, cal destacar que la majoria dels 24 alumnes que han seguit el curs, repartits entre Mollerussa i Tàrrega, continuaran l’any vinent formant-se amb diferents estudis després d’haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

L’acte de lliurament dels diplomes va estar presidit per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i el director dels Serveis Territorials, Miquel Àngel Cullerés, acompanyats per les regidora d’Acció Social i Sanitat de l’Ajuntament de Tàrrega, Josefina Bernades, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mollerussa, Rosalia Carnicé. Solsona va felicitar als joves participants per la seva valentia i va valorar els Pla de Transició al Treball ja que seguir-lo “és útil perquè ens fa millor persones, genera oportunitats i a més anima a començar nous reptes”. Per la seva part, Cullerés va animar als alumnes a “aprofitar el potencial i el trampolí que pot suposar haver superat el PTT” i va assegurar que “és un dels millors programes que l’administració pot mantenir perquè el retorn que té és molt alt” tant amb els pares com amb els alumnes.

Els nois i noies que hi han participat han pogut adquirir diferents coneixements teoricopràctics per desenvolupar tasques com a auxiliar de comerç, d’oficina i en l’atenció al públic amb l’objectiu d’inserir-se laboralment en aquest sector professional. Per a l’any vinent, que serà la tretzena  edició, ja està oberta la matrícula d’inscripció i el curs començarà al setembre.

 

 

Llegit 672 vegades Darrera modificació el Divendres, 14 Juny 2013 21:09

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar