Articles filtrats per data: Dilluns, 06 Novembre 2017

L’empresa familiar Torrons i Mel Alemany va oferir el passat dissabte 4 de novembre un concert i tast de torró al Castell d’Os de Balaguer, que va servir per presentar la seva sèrie limitada de caixes d’art i torró il·lustrades per artistes del Montsec. 

La vetllada, que va ser molt concorreguda, es va iniciar amb un concert d’arpa i guitarra elèctrica a càrrec de Berta Puigdemasa i Ivan Gràcia, que van interpretar ‘Els 4 Elements’ i posteriorment va tenir lloc un tast de torró.

La segona edició de la sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, està inspirada aquest any en “els sons del Montsec”, i il·lustrada per dos artistes del territori, Víctor Pedra i Josep Talamonte. La caixa està concebuda com un regal gourmet d’aquest Nadal.

Alemany ha estat l’empresa més premiada enguany als premis Great Taste, amb 8 estrelles. El torró d’aquesta caixa exclusiva de fet, ha estat recentment guardonat amb als premis Great Taste, considerats l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen. Cada caixa inclou tres barretes de torró (Torró Dur, Torró Tou i Torró de Crema Torrada) i una làmina amb l’obra original dels autors, Víctor Pedra i Josep Talamonte.

La caixa s’ha acabat de confeccionar a la fundació Ilersis Shalom i forma part del projecte ‘L’univers Alemany. Art, cultura, humanitat’, que aposta per l’arrelament al territori, l’impuls a la creativitat artística i la humanització dels processos de producció.