Articles filtrats per data: Divendres, 14 Juny 2013

El Centre Cultural de Mollerussa va acollir ahir al vespre la festa de cloenda del curs 2012-2013 del Pla de Transició al Treball, que organitza el departament d’Ensenyament conjuntament amb els consistoris de Mollerussa i Tàrrega, amb l’objectiu de poder donar una sortida laboral a nois i noies que no han superat l’ESO. En aquest sentit, cal destacar que la majoria dels 24 alumnes que han seguit el curs, repartits entre Mollerussa i Tàrrega, continuaran l’any vinent formant-se amb diferents estudis després d’haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

L’acte de lliurament dels diplomes va estar presidit per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i el director dels Serveis Territorials, Miquel Àngel Cullerés, acompanyats per les regidora d’Acció Social i Sanitat de l’Ajuntament de Tàrrega, Josefina Bernades, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mollerussa, Rosalia Carnicé. Solsona va felicitar als joves participants per la seva valentia i va valorar els Pla de Transició al Treball ja que seguir-lo “és útil perquè ens fa millor persones, genera oportunitats i a més anima a començar nous reptes”. Per la seva part, Cullerés va animar als alumnes a “aprofitar el potencial i el trampolí que pot suposar haver superat el PTT” i va assegurar que “és un dels millors programes que l’administració pot mantenir perquè el retorn que té és molt alt” tant amb els pares com amb els alumnes.

Els nois i noies que hi han participat han pogut adquirir diferents coneixements teoricopràctics per desenvolupar tasques com a auxiliar de comerç, d’oficina i en l’atenció al públic amb l’objectiu d’inserir-se laboralment en aquest sector professional. Per a l’any vinent, que serà la tretzena  edició, ja està oberta la matrícula d’inscripció i el curs començarà al setembre.

 

 

Publicat a Mollerussa