Articles filtrats per data: Dimarts, 07 Novembre 2017

El Departament de Carreteres de la Generalitat a través de l’empresa Arnó està repavimentant el segon tram del carrer de Domènec Cardenal a Mollerussa, després que ahir es finalitzés ja el tram que va des del carrer de Ferrer i Busquets i fins a la cruïlla amb el carrer de Crist Rei. 

Demà està previst acabar aquests treballs amb el tram que correspon a la carretera de Miralcamp, des de la Rotonda del Tractor i fins a la cruïlla amb Ronda de Ponent.

Les obres, que compten amb un pressupost de 50.000 euros amb l’IVA inclòs, es fan en tres trams per reduir les molèsties que es puguin ocasionar tant al veïnat com també als usuaris habituals de la via.

L'alcalde, Marc Solsona, ha valorat positivament l'actuació ja que "el carrer de Domènec Cardenal és una de les vies més transitades de la ciutat".

També ha recordat que un tram del carrer de Domènec Cardenal quedarà pendent per reasfaltar ja que és per on ha de passar el nou col·lector d'aigües pluvials que pretén donar sortida als volums que s'acumulen en episodis de forts aiguats a la zona de la plaça de Manuel Bertrand. 

 

Publicat a Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa han començat ja la millora del centre urbà, inclosa en el Pla de Barris, amb el primer paquet d’obres corresponents a la reforma dels carrers de la Ciutat de Lleida i de l’Onze de Setembre, que han estat adjudicades a l’empresa Serboniu S.L per un import de 246.755 euros i amb tres mesos de termini d’execució.

Els treballs, que obligaran a tallar la circulació i a prohibir l’estacionament, es faran en dos trams per minimitzar les molèsties al veïnat i als usuaris de la via. Així, el primer tram comprèn el carrer de la Ciutat de Lleida i el carrer de l’Onze de Setembre des de la cruïlla amb la Ronda de Sant Pere i fins a les Galeries Sant Jordi mentre que el segon tram serà des d’aquest punt i fins a la cruïlla amb el carrer de Balmes. Mentre durin els treballs es canviarà també el sentit de circulació del carrer de l’Estrella per facilitar el trànsit de vehicles als pàrquings privats d’aquest segon tram.

D’altra banda, l’Ajuntament modifica a partir d’avui els sentits de la circulació a la plaça de Josep Pané amb l’objectiu de millorar la seguretat en la zona donat el volum elevat de trànsit de vehicles pesants derivats de l’activitat de l’empresa allí ubicada.

El nou ordenament fixa que l’avinguda de Balaguer recuperarà el doble sentit en el tram que només permetia la circulació en direcció nord mentre que s’ha delimitat una zona d’ús per a vianants i de càrrega i descàrrega just a la banda propera als magatzems de l’empresa. Així mateix també s’han senyalitzat dos passos de vianants nous a l’avinguda de Balaguer per millorar també la seguretat en el passeig a peu per aquesta zona.

 

Publicat a Mollerussa