Articles filtrats per data: Dijous, 16 Novembre 2006
Promoguda des de l'Institut Català de les Dones, en commemoració del centenari del naixement de Federica Montseny, demà s’inaugurarà al Museu Comarcal de Tàrrega, dins els actes del "Mes de la Memòria" la mostra retrospectiva dedicada a aquesta política i sindicalista.
Publicat a Tàrrega
Aquest proper diumenge el jaciment ibèric del Molí de l’Espigol a Tornabous acollirà una jornada divulgativa amb l’objectiu de donar a conéixer com es cuinava en aquest poblat ibèric fa 2.400 anys.
La parròquia de Santa Maria de l’alba de Tàrrega ha programat per aquest proper divendres dia 17 de novembre la taula rodona "Lluny de casa", on tres dones de Colòmbia, Argentina i Marroc, Aixa Bennij, Imilse Leonor Coral Muñoz i Mª Teresa Sotelo de Tecchia, aproparan al públic la seva particular experiència i el repte que els suposa viure lluny dels seus països d’origen, deixant enrere les seves arrels familiars i culturals. "Lluny de casa" és la segona de les conferències programades dins el cicle titulat "Apunts per a un mural. A propòsit de la realització dels frescos de Josep Minguell sobre la Nativitat a Santa Maria de l’Alba de Tàrrega", i forma part de les activitats previstes en el marc de la preparació del fresc Nativitas, que l’artista pintarà al temple targarí l’estiu vinent.
Publicat a Tàrrega
L’Arxiu Comarcal de la Segarra acull, des d’ahir i fins el proper 26 de novembre, l’exposició "El retorn dels documents confiscats a Catalunya" mostra on es poden veure a banda d’aguns dels documents confiscats durant la Guerra Civil per l’exèrcit franquista, tot un seguit de plafons que recullen dades importants sobre aquests documents i els problemes que han envoltat el seu retorn des de l’arxiu de Salamanca.
Publicat a Cervera