Articles filtrats per data: Divendres, 05 Maig 2017

L’Ajuntament de Mollerussa ha obert ja el període de preinscripció per a les escoles bressol municipals, El Niu, La Quitxalla i el Para-Sol, que s’allargarà fins el proper dia 12. En total, s’ofereixen 140 places vacants per al proper curs, en les quals es mantenen les mateixes quotes d’enguany, que van des dels 70 euros fins als 153, en funció del nivell de renda.

El procés de preinscripció es fa a l’Oficina Municipal d’Escolarització ubicada al tercer pis del consistori. Totes les famílies interessades poden presentar la seva sol·licitud en horari d’oficina. La llista provisional amb el barem es donarà a conèixer el dia 22 de maig mentre que la llista d’admesos es coneixerà el 2 de juny. Les matrícules es podran fer efectives del 6 al 9 de juny.

 

Període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música fins al dia 17

D’altra banda, els alumnes interessats en cursar alguns dels estudis que ofereix l’Escola Municipal de Música tenen de temps fins el proper dia 17 per formalitzar la seva preinscripció. Per als nous alumnes, els tràmits es poden fer en línia a través d’una aplicació que es pot trobar al web www.emmm.mollerussa.cat o també de manera presencial a la secretaria de l’escola de 5 a 8 de la tarda. Pel que fa als programes concrets d’Aula Oberta i Aula Musical, les preinscripcions també s’han de fer presencialment al igual que en el cas dels alumnes que actualment estiguin cursant estudis a l’escola i vulguin fer reserva de plaça per al curs vinent.

Cal recordar que l’Escola Municipal de Música de Mollerussa ofereix 10 programes d’ensenyament específics així com també formació en 17 instruments diferents. L’oferta es pot consultar també a la mateixa web de l’escola.

 

Publicat a Mollerussa

L'insitut La Salle de Mollerussa ha inaugurat l’oficina simulada d’empreses on participen alumnes de les branques d’administració, comerç internacional, màrqueting i publicitat i desenvolupament d’aplicacions multiplataforma en perfils com l'oci digital i els videojocs. L’oficina simulada porta a terme la simulació de comptes d’empreses de la zona com Lindis i Argal, en elles els alumnes simulen compres i vendes amb altres empreses simulades.

Els alumnes del cicle formatiu de grau superior (CFGS) de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM) ja van començar el curs passat desenvolupant reptes específics per empreses com el grup Nayox, fet que els va portar a desenvolupar el prototip d’una aplicació per a l’empresa esmentada. Ara amb la nova instal·lació de l’oficina, poden treballar les parts dels projectes d’una forma més estructura per departaments.

Així doncs, la nova zona de reptes per empreses, està preparada per tirar endavant el futur d’alumnes i empreses de les nostres contrades.

Aquest projecte complementari al Motor Empresarial amb el qual ja compta l’escola, esdevé novament un punt innovador en aquesta escola que forma part de les escoles més emprenedores de Catalunya i del projecte INNOVA FP, que lidera la Generalitat de Catalunya.

Publicat a Mollerussa