El conseller d’Educació, Ernest Maragall, visitarà aquesta tarda la nova llar d’infants municipal Patim Patam al municipi de Preixana. El centre es va crear l’any 2009 amb una capacitat de 15 places. Actualment té 8 nens i nenes matriculats i hi treballen 2 educadores. L’import de l’obra de creació de la nova llar d’infants ha estat de 155.854,46€. L’escola disposa d'una aula per a nadons (0-1 anys), una aula més amb lavabos per a nens i nenes d’1 a 2 anys. També té un menjador/sala d’usos múltiples de més de 30m2 i un pati ampli amb zona de jocs. El centre atén als infants de nou del matí a les cinc de la tarda, de dilluns a divendres.
L’ajuntament de Preixana va inaugurar el passat dissabte 7 de febrer la nova escola bressol municipal Patim Patam amb capacitat per a trenta infants de la població. Aquesta llar donarà un servei necessari a Preixana, que fins ara era inexistent. Segons l’alcalde, Jaume Pané, "la nova escola donarà més comoditat als pares, que no s’hauran de desplaçar per escolaritzar els seus fills durant els primers tres anys ni hauran de deixar-los amb familiars pròxims o cangurs".
Aquests dies han començat les obres de restauració del temple de Santa Maria de Preixana, edifici situat al Tossal del Sitjar, d’estil gòtic tardà amb elements renaixentistes. Les obres que tenen un pressupost de 212.000 euros seran finançades en la seva totalitat per una aportació de l’1% cultural que el Ministeri de Foment dedica a la recuperació del patrimoni arquitectònic.
El grup catalananoandorrà publica un bonus track de l’àlbum ‘Sent amb mi’ a la zona restringida del seu web