Dijous, 14 Juliol 2016 12:57

Una obra dedicada als abusos infantils guanya el premi literari 7lletres

Valorar aquest article
(0 vots)

Una recull de set contes de l’osonenca Teresa Saborit s’ha adjudicat l’11a edició del premi literari 7lletres que enguany estava dedicat precisament a la dona.

Darrere la porta mostra el patiment que moltes vegades queda dins les cases, amagat, a partir dels infants i adolescents ja que la seva innocència no els deslliura de la crueltat, a cops inconscient, però no per això menys destructiva, dels altres. Segons el jurat, Teresa Saborit arriba al fons de la sensibilitat del lector i aconsegueix que senti una rebel·lia intensa contra la injustícia que els pecats dels forts els paguin els innocents.

Teresa Saborit, de Gurb, és també economista tot i que es dedica professionalment a l’escriptura des de fa un parell d’anys. A banda de publicar contes, té experiència en la pràctica literària a la xarxa: és fundadora i dinamitzadora del blog vullescriure.cat i el seu blog és lallibretavermella.

El guardó del premi és de 7.000 euros i l’edició de l’original, que publicarà Pagès Editors.

La gala de lliurament del premi va tenir lloc el passat 9 de juliol al convent de Sant Antoni de Torà on es va fer lectura de l’acte redactada pel jurat format per Anna Sàez, Emili Bayo, Xavier Vidal, Ramon Badia i Eloi Planes. La nit va incloure lectures teatralitzades sobre les dones de la mà d’Alea Teatre.

El 7lletres és una iniciativa del Consell Comarcal de la Segarra, el Centre Municipal de Cultura de Cervera i la Fundació Pedrolo.

                                                                                                          

Llegit 548 vegades Darrera modificació el Dijous, 14 Juliol 2016 13:06

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar