Dimecres, 27 Juliol 2016 12:00

Endesa reforma una línia elèctrica de baixa tensió a Estaràs

Valorar aquest article
(0 vots)

Endesa ha finalitzat recentment les obres de renovació tecnològica d’una línia de baixa tensió al municipi d’Estaràs, a la Segarra, amb l’objectiu de millorar i reforçar la qualitat del subministrament elèctric a clients d’aquest municipi.

L’actuació ha consistit en substituir un total de 452 metres de cablejat elèctric aeri de baixa tensió, passant d’un cable convencional a un de trenat, fet que representa una reducció important de les mides i de l’amplitud física de la línia, alhora que la fa més resistent als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes per un de nou de trenat. A més, el nou cable està fabricat d’alumini, un material que per les seves característiques és fiable i presenta bones prestacions mecàniques i elèctriques.

Aquests treballs formen part del pla d’actuació i millora de les infraestructures elèctriques a la comarca de la Segarra per tal de garantir una òptima qualitat del servei als clients.

Llegit 409 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar