Divendres, 19 Maig 2017 11:17

Localitzen a El Canós, a la Segarra, un cultiu hidropònic amb 270 plantes de marihuana

Valorar aquest article
(0 vots)
Les plantes. Les plantes. Policia Nacional - Ministerio de Interior

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a El Canós (Plans de Sió) un cultiu hidropònic amb 270 plantes de marihuana, 2230 grams de marihuana, tres plantes mare per a l'obtenció d'esqueixos, 92 testos amb les plantes fresques i vuits focus simuladors de la llum natural, entre d'altres. Dues persones han estat detingudes en el mateix agregat i a Cervera, els responsables de la plantació, sent ells mateixos els encarregats del seu processament i distribució a petits consumidors de la zona.

Una de les característiques dels cultius hidropònics de marihuana és la gran quantitat d'energia elèctrica que necessiten. Habitualment els narcotraficants l'obtenen connectant-se a a la xarxa general de forma il·legal, la qual cosa genera un perjudici econòmic a l'empresa distribuïdora.

L'operació ha estat realitzada per agents de la UDICO de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria Provincial de Lleida, amb la col·laboració de la Unitat de Guies Canins de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.

 

Llegit 255 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar