Dilluns, 09 Octubre 2017 12:54

Una carabassa de 441 kg d'Osca guanya el 10è Concurs de Carbasses Gegants de Sedó

Valorar aquest article
(0 vots)
Foto de grup dels premiats. Foto de grup dels premiats. Assumpció Aubets

Una carabassa de 441 kg de Raúl Gascón de Lalueza (Osca) s'ha adjudicat aquest diumenge 8 d'otubre el 10è Concurs de Carbasses Gegants de Sedó que va comptar amb 25 participants. En segona posició ha quedat Josep Maria González, de Corbera d'Ebre, amb una carabassa de 429 kg i la tercera posició se l'ha adjudicat Carlos Callén de Cantalobos (Osca) amb una carabassa de 394 kg. 

El premi especial a la carabassa de major pes i no premiada amb anterioritat conreada al municipi de Torrefeta i Florejacs se l'ha endut Ramon Rius Llorens, de Sedó, amb un exemplar de 47 kg. La carbassa de major pes i no premiada amb anterioritat cultivada al poble de Sedó ha estat la de 63 kg de Miquel Segarra Ortiz.

Com a novetat, enguany es premiava la de major pes i no premiada amb anterioritat conreada al municipi de Plans de Sió, i ha estat per Dolors Vilardosa Villaró, amb una peça de 25 kg.

Finalment, el premi especial a la carbassa que segons el parer del jurat presentava unes formes amb major estètica o originalitat se l'ha endut Teresa Besora Freixes, veïna del poble de Riber i cuinera del sopar temàtic del vespre anterior.

Durant el dia s'han fet diverses activitats per a infants, així com una fira de productes locals i de proximitat. Tot i coincidir amb altres esdeveniments molt concorreguts a la zona, l’organització es mostra molt satisfeta de la participació en aquesta desena edició del certamen.

El dia anterior, 45 comensals van participar en un sopar temàtic que tenia les carabasses com a element principal.

 

 

 

 

 

Llegit 71 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar