Dimarts, 23 Gener 2018 09:18

Sant Ramon repara un mur de contenció a Gospí

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge del mur reparat. Imatge del mur reparat. Ajuntament de Sant Ramon

L’Ajuntament de Sant Ramon ha reparat part del mur de contenció del camí de les Feixes que envolta el nucli de Gospí, que dona accés a la part alta de la població on a part d’habitatges es troba l’església i el cementiri. El camí constitueix, també, el pas obligat per accedir a varies masies.

L’obra de reparació s’executa per evitar més despreniments fortuïts de pedres del mur, fet que ha debilitat l’estructura de contenció i poder restablir, així, les condicions de seguretat exigibles en el vial.

L’actuació de reparació i consolidació s’executa des del terreny privat de sota del camí i gràcies a aquest, amb el consentiment de la propietat que han facilitat, en tot moment, la reparació.

L’obra, ja completada, ha ascendit a 7.308,36 € i ha estat viable gràcies a una aportació de 5.000 € provinent de la Diputació de Lleida. La reparació executada per l’empresa Ribalta i Fills, SA ha consistit en l’execució d’un mur de formigó, i la millora del paviment de diversos trams de carrers de Gospí.

Llegit 73 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar