Divendres, 09 Febrer 2018 09:31

L’Ajuntament de Sant Ramon homenatja a la treballadora Rosa Maria Mora pels 18 anys dedicats al municipi

Valorar aquest article
(0 vots)
Entrega d'una placa commemorativa. Entrega d'una placa commemorativa. Ajuntament de Sant Ramon

L'Ajuntament de Sant Ramon ha homenatjat a Rosa Maria Mora Moset, treballadora a les dependències administratives de l'ens durant 18 anys. L'alcalde, Aleix Bochaca, ha entregat una placa de reconeixement a Mora.  

La interessada ha manifestat el seu agraïment a l'Ajuntament i molt especialment a l'alcalde, Aleix Bochaca, pel bon tracte rebut.

Rosa Maria Mora inicia ara una nova etapa professional ja que, havent superat el corresponent procés selectiu, passa a ocupar la plaça de secretaria-intervenció en els municipis de Ribera d'Ondara i Talavera.

D'altra banda, l'Ajuntament de Sant Ramon, acollint-se a un pla d'ocupació, disposarà dels serveis d'un veí de Viver de Segarra, Joan Canós, per a atendre les diverses necessitats del municipi, com l’atenció al públic.

Els plans d’ocupació es demanen a través del Consell Comarcal de la Segarra i consisteix en contractar una persona aturada durant 6 mesos amb un cost mínim per a l'Ajuntament. D’aquesta manera s'ajuda a inserir laboralment a una persona. L’Ajuntament valora positivament aquests plans d’ocupació.

Llegit 87 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar