Dijous, 30 Maig 2019 16:13

El Consell de la Segarra s'obre a negociar amb les famílies que protesten pel servei de menjador de l'escola de Sant Ramon

Valorar aquest article
(0 vots)
'Carmanyola reivindicativa'. 'Carmanyola reivindicativa'. AMPA de l'escola de Sant Ramon

Les famílies de l’escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon segueixen amb la seva protesta, batejada amb el nom de 'Carmanyola reivindicativa', per fer públic el seu malestar respecte la gestió del servei de menjador que, segons afirmen, està duent a terme el Consell Comarcal a través de l’empresa Alessa - Serunion.

Davant les reivindicacions, les famílies afirmen que s’ha obert una via de comunicació per part de la institució comarcal “de major escolta”, motiu pel qual esperen obtenir aviat uns compromisos ferms de millora que “el nou govern es trobarà fets i tenim la confiança que respectaran uns acords que no fan més que vetllar per la seguretat i benestar dels nens i nenes”. Aquestes converses s’han aturat després de les eleccions municipals tot i que s’espera que es reprenguin en breu per poder tancar els acords abans que s’acabi el present curs escolar.

En un comunicat, l'AMPA del centre manifesta que "malgrat les declaracions fetes recentment pel president del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, -actualment en funcions- on aquest sembla 'voler desacreditar les nostres queixes enlloc d’aportar solucions', recordem que les institucions públiques estan al servei de les persones i esperem que el nou govern que entri tingui una major empatia que el sortint”.

Les famílies afectades van iniciar una protesta el passat 7 de maig que s'ha mantingut des de llavors i que consisteix en organitzar dinars de carmanyola al parc del municipi. De fet, un grup de famílies ja s'ha donat de baixa del servei de menjador del centre pel continui descontentament en el compliment del contracte per part de l'empresa concessionària. Cal recordar que les famílies reivindiquen un tercer monitor per la ràtio d'alumnes que acull el menjador escolar així com una dieta més equilibrada o adaptada en algunes opcions de menús, especialment en els infants vegetarians, i poder avisar de les absències amb una antelació menor a la que actualment requereix l'empresa. Les famílies també consideren que hi ha un greuge comparatiu amb els preus respecte altres comarques. 

 

 

Llegit 70 vegades Darrera modificació el Dijous, 30 Maig 2019 16:30

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar