Dilluns, 27 Maig 2013 09:55

Reñé apel·la a Massoteres als valors de la gent gran per afrontar el procés pel dret a decidir

Valorar aquest article
(0 vots)

El president de la Diputació, Joan Reñé, va presidir ahir diumenge la Festa de la Gent Gran de Massoteres, on va apel·lar als valors de la gent gran que es van homenatjar al municipi, com ara l’esforç, el treball, el compromís i el sacrifici, que “van fer possible que aquest país tirés endavant en moments difícils com en aquest moment del procés cap al dret a decidir”.
En aquest sentit, Reñé va afegir: “Si la manca de respecte que tenim per part de l’estat continua, a la consulta haurem de demanar que se’ns deixi caminar lliurement i al nostre pas per tal de fer possible que el nostre país sigui molt més ric socialment i econòmicament”.
Durant la visita al municipi, el president de la Diputació va recollir les demandes del seu alcalde, i es va comprometre a col·laborar amb el Consell Consultiu de la Gent Gran, una iniciativa que impulsa el Consell Comarcal de la Segarra, i que fa possible que els avis dels municipis petits com Massoteres tinguin accés a serveis de salut, formació i oci sense necessitat de desplaçar-se.
La visita a Massoteres es va iniciar a l’Ajuntament, on el president de la Diputació va signar el Llibre d’Honor acompanyat pel seu alcalde, Miquel A. Marina i membres de la corporació municipal.
Posteriorment, a la plaça de la Diputació, es va celebrar una ballada de bastons a càrrec del grup de bastoners de Sedó, i en finalitzar, les autoritats van assistir a missa a l’església de Sant Salvador.

La jornada va finalitzar amb un dinar popular que es va celebrar al Local Social, i on es va fer el lliurament d’obsequis als 12 veïns de Massoteres majors de 80 anys, on també hi va assistir el president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles, i la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa M. Perelló.

Llegit 866 vegades Darrera modificació el Dilluns, 27 Maig 2013 10:50

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar