Divendres, 19 Maig 2017 10:23

Territori i Sostenibilitat licita les obres per a perllongar l'L-311b fins a l'A-2, a Cervera

Valorar aquest article
(0 vots)
Plànol de l'actuació. Plànol de l'actuació. Generalitat

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres per a perllongar l’L-311b fins a l’A-2 a Cervera, per tal de millorar la mobilitat en aquest municipi. Els treballs, que es liciten per un import d’1,3 milions d’euros, permetran dotar el nucli urbà d’una nova connexió amb l’autovia, així com amb l’Eix Transversal, i l’L-311 (carretera cap a Guissona). Es preveu que les obres comencin la tardor vinent, amb un termini d’execució de 5 mesos.

Com a conseqüència de la construcció de l’A-2 a l’entorn de Cervera, el traçat de l’L-311b va quedar interromput, de manera que va perdre la connexió amb la resta de la xarxa viària i actualment serveix d’accés a diverses finques de l’entorn. Per a donar sortida a aquesta carretera i, a més, dotar d’una nova connexió al municipi amb l’A-2, el Departament ha previst el perllongament de l’L-311b fins a l’autovia. La carretera es perllongarà des de l’avinguda de Guissona fins a la rotonda d’accés de l’A-2, que també enllaça amb l’Eix Transversal, i les carreteres L-311 i N-141f (de les Oluges).

A més de l’execució d’aquest tram de nou traçat, que tindrà uns 720 metres de longitud i 8 metres d’amplada, també s’actuarà en l’L-311b existent on es rehabilitarà un tram de 470 metres de la carretera, corresponents al tram que entronca amb el de nova construcció, amb actuacions com la renovació del ferm i l’adequació d’elements de senyalització, barreres de seguretat i drenatge, i es milloraran les característiques superficials del ferm en el tram de travessera, d’uns 760 metres de longitud.

Llegit 213 vegades Darrera modificació el Divendres, 19 Maig 2017 10:26

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar