Dilluns, 06 Novembre 2017 11:13

L'empresa AIM SOLO i la Paeria impulsen el projecte 'Cervera, ciutat de talent'

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la iniciativa. Presentació de la iniciativa. Paeria de Cervera

L’empresa AIM SOLO, especialitzada en la investigació i la tecnologia aplicades a l’educació i l’ocupació, desenvoluparà el projecte 'Cervera, ciutat del talent', al qual participaran els 120 alumnes de 4t d’ESO dels dos instituts i els 21 alumnes de 6è de l’escola Josep Arques.

L'alcalde, Ramon Royes, ha explicat que “la Paeria, tot i les seves limitacions pressupostàries, participa en aquest projecte per ajudar els joves cerverins amb talent perquè al futur pugin treballar a la ciutat”. Royes també ha agraït la participació dels centres educatius de Cervera en el projecte.

Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, ha indicat que la iniciativa es basa en tres pilars: empresa, talent i ciutat. “Es tracta d’un projecte únic, que esperem que tiri endavant”.

El director general d’AIM SOLO, Diego Delgado, ha detallat els punts de la iniciativa, que es basa en l’orientació professional del joves de 4t d’ESO, l’entrenament de les seves competències i la connexió del talent amb les empreses de la zona.

Es crearà una plataforma tecnològica que recollirà els perfils i la formació dels joves. Les empreses es podran connectar en aquesta plataforma per conèixer el perfils dels joves que s’incorporaran al mercat laboral al cap de 3 o 4 anys. L’objectiu és que els joves de 16 anys que vagin a estudiar a fora en un futur puguin treballar a la comarca.

El projecte s’ha ampliat cap a l’alumnat de 6è de primària de l’escola Josep Arques. Es tracta d’una aplicació diferent, en aquest cas per identificar els atributs dels estudiants i poder compartir-los amb les seves famílies i els instituts on estudiaran el curs vinent.

AIM SOLO és una empresa que està establerta en un mòdul del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera, situat a l’edifici històric del Sindicat. Va néixer l’any 2007 per intentar solucionar el principal problema que té el camp professional: la dissociació entre el talent i el coneixement. Té un equip de més de 60 persones amb perfils dins del camp de la neurologia, la psicologia, les noves tecnologies i el tractament de la informació.

 

 

Llegit 366 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar