Dimarts, 28 Novembre 2017 12:38

Cervera comença les obres per convertir el túnel d'accés a la plaça Santa Anna en plataforma única

Valorar aquest article
(0 vots)
Inici de les obres al túnel. Inici de les obres al túnel. Paeria de Cervera

La Paeria de Cervera ha iniciat les obres per convertir el túnel d'accés a la plaça Santa Anna des del carrer Hospital en plataforma única. 

Les obres consisteixen en la demolició de les voreres i el paviment existent al túnel i en la conversió d'aquest en una plataforma única amb la mateixa pedra que es va utilitzar en les darreres obres dels carrers del centre de la ciutat.

El regidor de Territori, Marc Llorens, ha explicat que "l’objectiu de l’actuació és donar continuïtat a les obres de la plaça Santa Anna i millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants en un espai estret i complicat, especialment de les persones amb mobilitat reduïda i de les mares i els pares amb nens petits”.

La previsió d’execució de les obres és de tres setmanes, de manera que estaran acabades abans de les vacances de Nadal, i no perjudicaran la campanya de Nadal ni les diverses activitats que es realitzaran en aquest espai, com ara la Cavalcada dels Reis Mags.

Després de les festes s’iniciarà l’execució d’un altre projecte de rehabilitació de paviments al tram de la rambla Lluís Sanpere més pròxim a la plaça Santa Anna. L’objectiu d’aquestes obres serà connectar les zones per a vianants de la plaça Sana Anna i del carrer Barbacana, i ampliar l’àmbit de la plaça en un 30%. Els nous paviments també donaran continuïtat a les darreres obres dels carrers del centre de la ciutat, ja que es col·locarà la mateixa pedra i serà tot a un mateix nivell.

Els dos projectes han estat adjudicats a l’empresa cerverina Construccions Codina Vall per un import de 39.905,80 euros, després de guanyar una licitació a la qual es va convidar totes les empreses de construcció de la ciutat. 

Llegit 224 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar