Dimarts, 19 Desembre 2017 11:37

Jordi Masferrer amb l'empresa Motodual guanya el 15è Premi Jove Emprenedor de la Segarra

Valorar aquest article
(0 vots)
Entrega dels premis als emprenedors. Entrega dels premis als emprenedors. Consell Comarcal de la Segarra

Jordi Masferrer amb l'empresa Motodual de Cervera ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor de la Segarra, que organitza l'Oficina Jove del Consell Comarcal. El segon premi ha estat per Jana Forn amb la casa rural Cal Xamora de Biosca i el tercer premi per a Loredana Pavel amb el projecte Aventura Park de Guissona. 

Masferrer, que ha rebut 1.000 euros, té l'empresa al CEI de Tàrrega. És un una showroom on es pot veure, tocar i emprovar la roba i les proteccions del món del motor. A través d’una plataforma virtual es venen tots els seus productes i facilita l’accés a un ampli sector de la població possibilitant oferir una amplia gama de productes a baix preu.

Forn, amb Cal Xamora ha rebut 800 euros. La casa rural té capacitat per a 12 persones i potencia que els clients coneguin les peculiaritats, els menjars, la fauna i la vegetació de la zona.

Finalment, el projecte de Pavel, que ha rebut 500 euros, pretén oferir a les famílies un espai on els infants puguin passar bones estones jugant amb piscines de boles i laberints. A més, també ofereix fer les celebracions d’aniversaris.

El Premi Jove Emprenedor de la Segarra es convoca des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal amb l'objectiu de premiar joves emprenedors amb idees revolucionàries que ajuden a fer créixer econòmicament la comarca.

Llegit 97 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 Desembre 2017 11:54

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar