Dilluns, 01 Gener 2018 21:14

Antoni Ros Marbà i Albert Guinovart, en el 8è Festival de Pasqua de Cervera

Valorar aquest article
(0 vots)
Foto de la passa edició del Festival de Pasqua. Foto de la passa edició del Festival de Pasqua. Laia Pedrós

Cervera està preparant intensament la vuitena edició del seu ja tradicional Festival de Pasqua, un certamen de música clàssica dedicat als intèrprets catalans i a la música catalana.

Aquest 2018 el Festival de Pasqua tindrà lloc entre el 22 de març i 1 d’abril, en diferents espais de la ciutat i s’hi podran gaudir 10 produccions diferents, amb diverses estrenes absolutes i espectacles pensats expressament per viure en el marc del certamen.

Josep Maria Sauret, guardonat amb el Premi d’Honor en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, segueix per segon any consecutiu al capdavant de la direcció artística. Segons el director, enguany es continuarà aprofundint en els eixos apuntats en l’edició passada com són “la vinculació del festival amb la ciutat de Cervera, la recuperació del patrimoni tant d’instruments com d’obres catalanes, així com l’establiment de lligams artístics amb les entitats punteres en la música catalana que enguany estaran capitalitzats pel Palau de la Música Catalana”.

 

Un avanç de programació amb grans noms del país

La programació d’enguany estarà formada per grans noms de l’actualitat musical del nostre país que desenvoluparan una producció, en la major part dels casos, o bé seran estrenes o s’han confeccionat a nivell de continguts expressament per representar-se al Festival. Entre els grans noms que ja es poden apuntar, trobem als mestres Antoni Ros Marbà i Albert Guinovart.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya. 

Llegit 171 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar