Dijous, 04 Gener 2018 09:12

La Coral Infantil Nova Cervera portarà Dàmaris Gelabert a la capital de la Segarra el 3 de febrer

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell. Cartell. Coral Infantil Nova Cervera

La Coral Infantil Nova Cervera portarà el dissabte 3 de febrer a la capital de la Segarra la cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, que en els darrers anys s'ha convertit en un dels referents infantils musicals per excel·lència. Les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. 

El 3 de febrer la Dàmaris Gelabert oferirà dos concerts al Teatre Casal de Cervera, amb l'espectacle Dàmaris Gelabert i la seva banda, en sessions a les 5 i a les 7 de la tarda. En aquesta ocasió, estarà acompanyada a l'escenari de quatre músics (Àlex i Adrià Martínez, Dimas Corbera i Coqui Castells) i dues veus coristes (Anila Padrós i Cristina Ferrero).

L'experiència d'aquest concert recomanat per a totes les edats ens dóna l'oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

Les entrades, que no seran numerades, es posaran a la venda al públic el dilluns 8 de gener a la botiga de música Sol Major (pl. Major, 12, de Cervera) i a través de la pàgina web de la Coral Infantil, http://coralinfantil.ecervera.cat. El seu preu serà: gratuït per als nadons fins a 1 any; 12 euros per a nens i nenes d'1 a 16 anys; i 15 euros per als adults. Durant el mes de gener totes les entrades pels concerts gaudiran d'1 euro de descompte.

Llegit 104 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar