Divendres, 12 Gener 2018 12:27

Cervera construeix dos nous lavabos al camp municipal d'esports

Valorar aquest article
(0 vots)
Es troben a l'entrada del recinte. Es troben a l'entrada del recinte. Paeria de Cervera

La Paeria de Cervera ha construït dos nous lavabos per al públic a l'entrada del camp municipal d'esports, just al costat de la taquilla. L'obra inclou un lavabo per a homes i un altre per a dones d'unes dimensions de 2 x 2,20 metres, adossats a la paret perimetral del recinte.

Aquesta actuació també s'ha dut a terme amb l'objectiu d'adaptar el camp municipal d'esports a la normativa esportiva, que obliga a separar el públic del recorregut dels jugadors per raons de seguretat. Fins ara els lavabos del públic, dues cabines provisionals, es trobaven dins del mateix recorregut dels jugadors.

L'actuació s'ha completat amb la instal·lació d'una tanca de separació de l'espai dels esportistes i el del públic, la col·locació d'unes banquetes noves i millores als vestidors, on s'han substituït els dos acumuladors d'aigua calenta i s'ha instal·lat un sistema de calefacció. També s'ha reparat la canal del poliesportiu.

La construcció dels vestidors ha costat 29.000 euros i la resta de millores, 18.500 euros, que han anat a càrrec de fons propis de la Paeria.

 

Llegit 65 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar